Arsip Blog

Saranghae,,, My Secretary Part 3

Tiitle : Saranghae,,, my secretary!

Author : Nurffanychoihwang

Genre : Family, Romance, Comedy *maybe*

Rating : PG 13+

Cast : -Tiffany Hwang

–     Choi Siwon

–     Lee Donghae

–     Jessica Jung

Other cast:- Choi Sulli

– Lee Taemin

– Krystal Jung

– Choi Minho

– Kwon Yuri

Type : Series

Disclaimer : semua Cast milik tuhan, termasuk saya juga milik tuhan ^^, kecuali jalan ceritanya baru milik saya..

—–Saranghae,,, my secretary!—–

                   {part 3}

Read the rest of this entry

Iklan

You never know how much I love you Part 1

Title       : You never know how much I love you Part 1

Author  : Kinsoneelf a.k.a Rekin

Type      : Chapter

Main Cast : Yoona SNSD-Siwon Super Junior

Other cast : SNSD members and Super Junior members

Rating   : PG-15

Genre   : Romance and friendship

Warning! : Silent readers GO AWAY !! SAFER ? DON’T READ ! If you hate this couple DON’T READ AND DON’T BASHING !!! Saran dan Kritikan sangat membantu untuk mendukung fanfic ini.

Ps : Annyeong ~~ kekeke Nama aku Rekin bukan Author/thor so, don’t call me like that !! 16 y.o . Maaf kalau pendek soalnya mau lihat responnya dulu. Jujur, ff aku itu minim komentar jadi agak males juga haha *BUGH

Disc : Plot is MINE. Aku buat FF ini karena galau ~ #pletak dan kalian harus tau ini adalah pengalaman ku hiks…hiks… HIKZ T.T. Tapi, tetep aku ubah cerita ini gak begitu menggenaskan soalnya aslinya ceritanya lebih mengenaskan hahaha. Oh ya satu lagi ini itu point of view Yoona semua yaaaa hehehe. Kansahamida~~~~

Poster buatan temen saya kakakakaka ~ Namanya Adit Read the rest of this entry

We Got Married Sunny-Sungmin Couple [Prologue]

Poster Goes to : AhnJunKyong @Nadya_cyrus

Judul FF : We Got Married Sunny-Sungmin Couple [Prologue]

Type      : Chapter

Cast       : Sunny SNSD- Sungmin Super Junior

Other Cast : SNSD-Super Junior

Genre : Tentukan Sendiri

Rating : PG-15

Author : Tami

 

Annyeong *bowed 90 degree* Entah kenapa aku mau buat WGM versi mereka soalnya mereka itu sweet banget kalau bener bener Real !

Ini baru Prologue. Doakan semoga berhasil hehe

Maaf gambarnya jelek maklum saya buruk dalam mengedit foto

WARNING !!

No Bashing !

Don’t Like? Don’t Read !!

DON’T PLAGIAT !!

 

 

-Super Junior Dorm-

“Semua ada pengumuman ! Tadi aku baru saja diberitahu Lee SooMan sunbaenim kalau diantara kita ada yang ikut acara We Got Married !” seru Leeteuk dan membuat semua shock berat Read the rest of this entry

FF SeoKyu : “Timeless Love”

Tittle: TIMELESS LOVE

Genre: Romance, Tragedy, Angst, Sad, Happy end

Main Cast:

Cho Kyuhyun (SUJU)

Seohyun (SNSD)

Jung Yonghwa (CN BLUE)

Other Cast:

Cho Ahra (Noona Kyuhyun)

ETC

Read the rest of this entry

FF SiFany : “SiFany couple or SooWon couple?”

Tittle: SIFANY COUPLE OR SOOWON COUPLE?
Genre: Romance, tragedy, happy end
Main Cast: Choi Siwon
Tiffany Hwang
Choi Sooyoung
Other cast: Member SUJU
Member SNSD

Read the rest of this entry

FF YesYul : “Kwon Yuri, I Love You”

 

Tittle: Kwon Yuri I Love You

 Genre: Romance, Comedey (maybe), Happy end

 Cast: Kim Yesung (SUJU)

           Kwon Yuri (SNSD)

           Kim Kibum (SUJU)

           Im YoonA (SNSD)

           etc

Read the rest of this entry

[Freelance] Love Story in Dorm (part 2)

Author : Nhiezrina Hwang Andarheta / Nhiz/ Nisnis/ apaaja boleh :p

Title : Love Story in Dorm.

Main Cast : Yuri, Minho.

Other Cast : All member SMEnt

Genre : romance, dll(?)

Poster Goes To: Mbah Google o,O Read the rest of this entry